Окупанти обстріляли Верхньоторецьке, поранена жінка - штаб

Окупанти обстріляли Верхньоторецьке, поранена жінка - штаб

Укрінформ
Минулої доби, 27 серпня, в результаті обстрілу дитячого садка з боку російсько-окупаційних військ у Верхньоторецьку отримала поранення місцева мешканка.

Про це повідомила на брифінгу представник прес-центру Об’єднаних сил капітан Вікторія Данильчук.

"Минулої доби також зафіксовано ведення вогню противником по населеному пункту Верхньоторецьке. Так, о 16 годині на території дитячого садка за адресою: с. Верхньоторецьке, вул. Залізнична 75, в результаті обстрілу з автоматичної зброї з боку російсько-окупаційних військ отримала поранення передпліччя правої руки місцева мешканка 1990 року народження", - повідомила вона.

За її словами, ситуація на лінії зіткнення залишається повністю контрольованою. Зберігається напруження на Маріупольському та окремих ділянках Луганського, Світлодарського та Донецького напрямків. Об’єднані сили продовжують виконання бойових завдань в посиленому режимі.

Читайте також: Окупанти стягують на передову "Гради" та гаубиці - СЦКК

Підрозділи, які обороняються, вживають активні заходи, в тому числі й вогневого впливу на окупантів з метою недопущення прориву противника, утримання займаних рубежів та позицій, збереження життя та здоров’я військовослужбовців Збройних Сил України та цивільного населення в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-