Резервісти ВМС провели бойові артилерійські стрільби

Резервісти ВМС провели бойові артилерійські стрільби

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці-резервісти оперативного резерву ВМС ЗС України здійснили у рамках програми навчальних зборів бойові стрільби з важких далекобійних гармат для удосконалення знань і навичок за спеціальністю.

Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил ЗСУ.

"На одному з полігонів півдня України, де дислокується Окрема артилерійська бригада Військово-морських сил ЗС України, резервісти провели чергові навчання з бойовою стрільбою із закритих вогневих позицій. У заході взяли участь резервісти оперативного резерву першої черги, залучені до навчальних зборів, що триватимуть до кінця поточного місяця", - зазначили військові моряки.

За словами командувача морської піхоти Військово-Морських Сил ЗСУ генерал-майора Юрія Содоля, "наразі підрозділи морської піхоти ВМС виконують бойові завдання як у складі Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, так і з охорони й оборони південних рубежів країни, в тому числі й на межі з АР Крим".

Читайте також: Порошенко: Сьогодні вперше застосовується військове вітання "Слава Україні!"

Генерал-майор Содоль також наголосив на важливості навчальних зборів із військовослужбовцями-резервістами, уточнивши, що "термін та програма навчання є достатньою, щоб резервісти змогли закріпити й удосконалити свої знання і навички за спеціальністю".

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-