На Донбасі загинув офіцер 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади

На Донбасі загинув офіцер 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади

Укрінформ
Під час обстрілу з боку російських окупаційних військ загинув на Донбасі командир роти 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Георгій Ольховський.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

“У четвер, 23 серпня, у Донецькій області на лінії вогню героїчно загинув командир гірсько-штурмової роти 15-го батальйону 128 гірсько-піхотної бригади старший лейтенант Георгій Ольховський, - повідомив Москаль.

За його словами, Ольховський загинув близько 2-ї години ночі під час ворожого обстрілу опорного пункту. У січні цього року Георгію виповнилося 29 років, дома в нього залишилися дружина і син.

Читайте також: Під час розкопок на Донеччині загинув працівник гуманітарної німецької організації

Закарпатська обласна державна адміністрацію глибоко сумує з приводу загибелі героя і висловлює щирі співчуття його рідним і близьким.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі бригади, Ольховський загинув від кулі снайпера.

У бригаді висловлюють співчуття близьким та рідним, побратимам та всьому батальйону, в якому проходив службу, воював та захищав нашу землю старший лейтенант Георгій Ольховський.

Спільнота Закарпатський Легіон повідомляє, що Ольховський - родом з Криму.

"Не стало Георгія Ольховського, нашого побратима, справжнього воїна та командира. Усміхнений, щирий, відповідальний... Куля снайпера обірвала його життя, але не обірве пам'ять про нього. Про захисника України, про захисника Державного Прапору, про людину, яка вийшла з Криму і хотіла туди повернутися", - йдеться в повідомленні.

Фото: Дмитро Ларін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-