Турчинов задоволений бойовим вишколом нацгвардійців

Турчинов задоволений бойовим вишколом нацгвардійців

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов взяв участь у тактичних навчаннях підрозділів Нацгвардії України.

Про це повідомляє РНБО.  

«Національна гвардія гідно захищає країну не лише на сході у складі Об'єднаних сил, але й надійно боронить мирне життя і спокій наших громадян у всіх регіонах України, професійно протистоїть внутрішнім ворогам, злочинцям, терористам та диверсантам», - сказав Турчинов.

Секретар РНБО зауважив, що в умовах гібридної війни, не маючи можливості військовим шляхом прорвати нашу оборону, російсько-окупаційні війська намагаються з використанням своєї агентури, зрадників та проплачених провокаторів дестабілізувати ситуацію всередині країни, посіявши зневіру, паніку, хаос. «На заваді цим провокаційним спробам стоїть Національна гвардія», - сказав Турчинов.

«Сьогодні гвардійці мають сучасну техніку, спеціальні засоби і зброю, а головне - високого рівня професійну підготовку для того, щоб зупинити будь-яких злочинців, ефективно протидіяти будь-яким спробам внутрішньої дестабілізації», - сказав він.

Турчинов наголосив, що всі спецзасоби, які використовує НГУ, сертифіковані і застосовуються силовими підрозділами країн НАТО.

Читайте також: Порошенко про навчання “Маруновий берет 2018”: Пишаюся нашими десантниками

Секретар РНБО України також підкреслив, що особливо важливо забезпечити громадський порядок, надійний захист наших громадян та протидіяти будь-яким деструктивним проявам в період, коли розпочинаються президентська та парламентська виборчі кампанії.

«Будь-які спроби зірвати, незаконно впливати або заважати проведенню чесних, прозорих, демократичних виборів в Україні повинні жорстко припинятися та каратися. Наша держава здатна гарантувати та забезпечити вільне волевиявлення наших громадян!», - зазначив він, підсумувавши, що запорукою цьому є професійна діяльність наших силових структур - «високий рівень підготовки, мужність, стійкість та беззавітна відданість своїй країні військовослужбовців Національної гвардії України». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-