В Ясинуватій окупаційна комендатура забила до смерті бойовика - розвідка

В Ясинуватій окупаційна комендатура забила до смерті бойовика - розвідка

Укрінформ
Між бойовиками російсько-окупаційних військ в Новоазовську сталась перестрілка, внаслідок чого спалахнула пожежа у місці зберігання боєприпасів.

Про це поінформував на брифінгу у понеділок речник Міноборони Олександр Мотузяник з посиланням на інформацію від Головного управління розвідки МОУ.

"На одній з передових позицій 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовську 1 АК російсько-окупаційних військ, внаслідок конфлікту між військовослужбовцями сусідніх підрозділів відбулась перестрілка. У результаті відкриття вогню загорілася трава і сталася пожежа у місці зберігання боєприпасів", - зазначив він.

Мотузяник повідомив, що внаслідок детонації і вибуху під час пожежі було знищено запас боєкомплекту одного з підрозділів, також отримали поранення й важкі опіки кілька російських військовослужбовців.

Читайте також: ООС: бойовики 57 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, двоє бійців поранені

"За інформацією ГУР МОУ, у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ збільшилась кількість конфліктів між військовослужбовцями різних підрозділів. Зокрема, у населеному пункті Ясинувата представники місцевої військової комендатури під час допиту нанесли важкі побої затриманому військовослужбовцю 11 окремого мотострілецького полку 1 АК, від яких той помер у приміщенні комендатури", - зазначив речник МОУ.

Водночас Мотузяник уточнив, що російське окупаційне командування було "змушене залучити додаткові сили для недопущення переростання інциденту у збройну сутичку між військовослужбовцями підрозділу, в якому вбитий проходив службу, та представниками комендатури".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-