Порошенко привітав військових зв'язківців із професійним святом

Порошенко привітав військових зв'язківців із професійним святом

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав військових зв'язківців із Днем військ зв'язку.

Привітання Глави держави оприлюднене на його сторінці у Facebook 

"Вітаю військових зв'язківців зі святом. У надзвичайно складних умовах ви героїчно виконуєте свій військовий обов'язок, забезпечуючи підрозділи безперебійним зв'язком. Слава воїнам-зв'язківцям! Слава Україні!", - написав Порошенко.

Окрім того, зв’язківців Збройних сил України привітав із професійним святом Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов., інформує прес-служба РНБО

"Щиро дякую Вам за сумлінне виконання військових завдань з професійного забезпечення надійного зв'язку, внесок у реформування Збройних сил України", - наголосив Турчинов.

Читайте також: Гройсман відзначив важливу роль військ зв’язку в сучасній армії

Він також підкреслив, що зв'язківці завжди були інтелектуальною елітою військ. Адже сьогодні, в умовах технічного прогресу, неможливо здійснювати планування успішних військових операцій та управління військами без сучасних комп'ютерних та супутникових технологій.

Він побажав зв'язківцям міцного здоров'я та нових досягнень у справі розбудови військового зв'язку.

День військ зв'язку встановлено згідно з Указом Президента від 1 лютого 2000 року. Саме в цей день, 8 серпня 1920 року, в Києві, на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища, почалася підготовка зв'язківців на других Київських військово-інженерних курсах.

Фото: bastion.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-