У прифронтовому Рубіжному знеструмили 11 трансформаторних підстанцій

У прифронтовому Рубіжному знеструмили 11 трансформаторних підстанцій

Укрінформ
У прифронтовому місті Рубіжному Луганської області знеструмлено 11 трансформаторних підстанцій.

Про причини цього у відеозверненні до містян зазначив радник міського голови Рубіжного Олександр Якунін.

"З 9.00 сьогодні знеструмлено 11 трансформаторних підстанцій. По суті, без напруги знаходиться все Старе місто. Ці проблеми, за інформацією головного інженера Рубіжанських РЕМ, пов'язані з неполадками на магістральних мережах ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання". Така ситуація триває вже кілька тижнів і пов'язана із незадовільним станом обладнання, що знаходиться у віданні "ЛЕО", - заявив Якунін.

Від імені адміністрації міста він вибачився у жителів міста за тимчасові незручності. Він пообіцяв, що міська влада вживатиме всіх необхідних заходів у рамках своєї компетенції по недопущенню в майбутньому подібних ситуацій.

Читайте також: На окупованому Донбасі від мін горять поля і техніка

Як повідомлялося, в області вже більше року триває конфлікт між керівництвом ТОВ "ЛЕО" та основними споживачами електроенергії, які, за твердженням першого, заборгували значні суми. З початком весни Луганське енергетичне об'єднання почало відключати від енергоспоживання деяких боржників, включно із об'єктами водоканалів, не зважаючи на те, що місцеві органи влади через суди вимагають заборонити подібну практику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-