На Луганщині силовики провели антитерористичні навчання

На Луганщині силовики провели антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
У районі проведення ООС на Луганщині завершено дводенні антитерористичні навчання.

Протягом двох діб у рамках операції Об’єднаних сил у місті Лисичанську проходили антитерористичні та контрдиверсійні навчання за участю Національної поліції, регіональних підрозділів СБУ, Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє начальник відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай на своїй сторінці в Facebook.

«За вказівкою Штабу ООС, в умовах максимально наближених до реальних співробітники усіх силових відомств відпрацьовували алгоритм спільних дій із запобігання можливим диверсійним та терористичним загрозам на різних, у тому числі, і критичних об’єктах інфраструктури міста Лисичанська, удосконалюючи навички із виявлення, нейтралізації та «знешкодження» умовних терористів», - йдеться повідомленні.

Керівники навчань, детально проаналізувавши кожну фазу операції, відзначили злагоджену роботу усіх задіяних сил, високий рівень готовності до виконання завдань із запобігання вчиненню диверсій і терористичних актів.

Особливо відзначено професійну роботу співробітників усіх підрозділів Національної поліції та Служби безпеки України.

Крім цього, за результатами навчань, керівництвом штабу учбової операції напрацьовані пропозиції щодо підвищення ефективності взаємодії усіх силових відомств, які несуть службу у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-