Жителів Лисичанська просять не виходити з дому через антитерористичні заходи

Жителів Лисичанська просять не виходити з дому через антитерористичні заходи

Укрінформ
Командування ОС закликало жителів Лисичанська не покидати без потреби свої домівки 31 липня та 1 серпня 2018 року через проведення заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам.

Про це повідомляється на сторінці ООС у Facebook.

“У зв'язку із проведенням 31 липня та 01 серпня 2018 року превентивних заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам в м. Лисичанськ Луганської області, командування Об'єднаних сил закликає жителів міста не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і т. ін. У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов'язково мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання та ін.)”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства та санкціоновані командувачем Об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

Читайте також: Військові пильнують Азовське узбережжя для недопущення висадки десанту РФ

“Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем”, - зазначається у повідомленні.

У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, жителів міста попросили негайно повідомляти на адресу чергових служб: 3 Управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел. ном.: 0645-26-81-10;  Головного Управління національної поліції в Луганській області, тел. ном.: 102, 0645-24-20-42.

Поінформовано, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету міністрів України від 18.02.2016 № 92, прийнято рішення щодо встановлення рівня терористичної загрози "ЧЕРВОНИЙ" у Донецькій та Луганській областях, АР Крим. 

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-