Порошенко привітав спецпризначенців з професійним святом

Порошенко привітав спецпризначенців з професійним святом

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав бійців Сил спеціальних операцій Збройних сил України з професійним святом.

Привітання глава держави опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Сили спеціальних операцій – еліта Збройних сил України. Вітаю воїнів!" - наголосив Президент.

У свою чергу міністр оборони України Степан Полторак зауважив, що пишається унікальними професіоналами, які служать в елітному підрозділі українського війська - Силах спеціальних операцій. “Ви виконуєте важливі та небезпечні завдання, відважно й сміливо підходячи до реалізації оперативних задумів, зокрема у найнебезпечніших бойових умовах. Вдячний за досягнуті вами бойові результати", - йдеться у вітанні Полторака на сайті Міноборони.

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко взяв участь святкових заходах, присвячених Дню Сил спецоперацій ЗСУ, де підкреслив, що у боротьбі з агресором немає альтернативи, окрім перемоги. “Ми маємо завжди пам’ятати: у боротьбі з агресором українці володіють однією секретною зброєю – у нас немає альтернативи окрім перемоги. Адже ми боремося на своїй землі, за свою Україну і майбутнє наших нащадків. Ми не зупинимося на цьому шляху до тих пір, поки живемо!" - зазначив він.

Також зі святом привітав спецпризначенців ЗСУ і командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв, який наголосив, що Сили спеціальних операцій стали гордістю української армії. 

"Служба в підрозділах Сил спеціальних операцій, які стали гордістю Збройних сил України, є великою честю. Високий професіоналізм та витримка дозволяють вам виконувати найскладніші, найризикованіші та найвідповідальніші завдання у нелегкі для нашої держави часи в умовах підступної збройної агресії з боку Російської Федерації”, - написав він у Facebook.

“Про героїзм та подвиги бійців Сил спеціальних операцій сьогодні не прийнято говорити в повний голос. Проте, я впевнений, що прийде час і Україна дізнається про своїх героїв! Як командувач об’єднаних сил, знаю, що воїни сил спеціальних операцій завжди готові дивитися в очі ворогу та цілеспрямовано досягати своєї мети. Щодня Ви доводите ділом Вашу відданість військовій присязі, військовому обов’язку, почесній справі служіння рідній Батьківщині", - зазначив Наєв.

Як повідомлялося, в Україні щороку 29 липня відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Читайте також: Гройсман подякував бійцям Сил спецоперацій за мужність і професіоналізм

Свято встановлено указом Президента від 26 липня 2016 року з метою “подальшого розвитку національних військових традицій, ураховуючи важливу роль Сил спеціальних операцій Збройних сил України у забезпеченні обороноздатності держави». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-