У контрольних пунктах на лінії розмежування стоять у чергах 180 авто

У контрольних пунктах на лінії розмежування стоять у чергах 180 авто

Укрінформ
У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил очікують 180 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні зранку усі контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, відкрились згідно літнього графіку та працюють у штатному режимі. У контрольних пунктах сьогодні зранку на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 25/50; "Мар'їнка" - 0/40; "Новотроїцьке" - 0/30; "Гнутове" -20/15", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пункт пропуску "Станиця Луганська" тимчасово закриють на вихід до ОРЛО

Загалом минулої доби  спостерігалося збільшення пасажиро-транспортного потоку. Всього через КПВВ прослідувало 48,4 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів.

У відомстві додали, що на виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил сьогодні з  09.00 до 11.00 години буде припинено пропуск осіб до тимчасово окупованої території України через КПВВ "Станиця Луганська" у зв’язку з  проведенням розмінування території. Всіх громадян, які мали намір у цей день перетинати лінію зіткнення через заначений контрольний пункт прикордонники просять врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-