Танки на Донбасі: Марчук порадив ОБСЄ вивчити статтю «Московского комсомольца»

Танки на Донбасі: Марчук порадив ОБСЄ вивчити статтю «Московского комсомольца»

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ мусить детально вивчити публікацію російського видання «Московский комсомолец» про те, чим зараз озброєні проросійські бойовики на окупованому Донбасі.

Таку думку висловив у Facebook член робочої групи з питань безпеки Тристоронньої контактної групи щодо мирного врегулювання конфлікту на сході України Євген Марчук.

«Починається 90-й раунд Робочої групи з питань безпеки. Змушений прорекламувати «Московский комсомолец». Він уперше добре нам прислужився. Подивіться, який величезний танковий парк виявили сєпари у вугільних шахтах тимчасово окупованої частини українського Донбасу. Скільки важких озброєнь «там було», — написав Марчук.

Він навів посилання на публікацію російського видання «Донбас зрівнявся з Києвом щодо військової могутності», в якій ідеться про те, що на озброєнні проросійських бойовиків на окупованому Донбасі знаходиться самих лише танків 760, зокрема 57 штук Т-80 і навіть 3 штуки Т-90, а «Градів», «Ураганів», «Смерчів», вогнеметів «Солнцепек» не один десяток, а також близько 500 важких артилерійських установок.

«Усім цим хвалиться «Московский комсомолец». Хороший матеріал для детального вивчення Спеціальної моніторингової місією ОБСЄ ну і, звичайно, для Гааги», — резюмував Марчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-