Канадській делегації на Донбасі показали обстріли з боку окупантів

Канадській делегації на Донбасі показали обстріли з боку окупантів

Фото, відео
Укрінформ
Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв у неділю ознайомив міністра міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо із ситуацією в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook Операції об'єднаних сил.

"Ми переконані, що Україна і Канада і в подальшому на підтвердження двосторонніх відносин Особливого партнерства безумовно та неухильно будуть виконувати взяті на себе зобов'язання та поглиблювати їх в економічній, політичній, гуманітарній, культурній та безпековій сферах", - наголосив командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв під час зустрічі з делегацією Канади на чолі з міністром міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо.

Крім того, генерал-лейтенант Наєв подякував Бібо за підтримку та солідарність з народом України у боротьбі з російським агресором та відзначив внесок уряду Канади за підтримку та допомогу у питаннях розбудови сучасних Збройних Сил України.

Читайте також: Канаді варто розширити санкції проти Росії - депутат

Згідно із повідомленням, під час презентації поточної ситуації на Донбасі та навколо нього, командувач Об'єднаних сил проаналізував військові, економічні і політичні аспекти, необхідні для ефективного врегулювання безпекової ситуації в регіоні, грунтовно та відверто відповів на всі питання канадської сторони. Канадській делегації були представлені відеозаписи з камер спостереження, які зафіксували порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

У заході також взяли участь надзвичайний та повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, керівник УВКБ ООН в Україні Пабло Матеу та інші.

Як повідомлялося, наразі в Україні з офіційним візитом перебуває міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо. 19 липня вона оголосила про виділення 30 млн дол на впровадження в Україні кількох проектів з підтримки жіночого підприємництва. Загалом із січня 2014 року Канада виділила Україні більше 750 млн дол фінансової підтримки, у тому числі близько 37 млн дол на проекти із розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-