Поліцейські Бахмута викрили бойовика з цілим арсеналом зброї

Поліцейські Бахмута викрили бойовика з цілим арсеналом зброї

Укрінформ
Гранатомет, автомати Калашникова, набої, граната та запал до неї – все це вилучили сьогодні правоохоронці Бахмута в гаражі чоловіка, який є родичем терориста.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

"Під час розшукових заходів по документуванню терористичної діяльності бойовиків правоохоронці Бахмута встановили, що 23–річний мешканець Часів Яру, вступивши до незаконних збройних формувань на території Бахмутського району в 2014 році, чинив злочини проти українського народу. Під час звільнення окупованого Часів Яру бойовик, тікаючи від українських військових, закопав в гаражі свого 33-річного родича цілий арсенал зброї. Про це він повідомив власнику гаражу, який на той час перебував в місцях позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ затримала диверсанта "ДНР", який намагався підірвати потяг

Провівши необхідну роботу, оперативники зясували місце знаходження небезпечних предметів та вилучили: гранату Ф-1 та запал до неї, три автомати Калашникова, РПГ-22 та 420 набоїв калібром 5,45 мм.

Небезпечну знахідку було вилучено з експертами вибухотехніками та спрямовано на дослідження. Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень. Проводяться подальше слідчі заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-