Бойовики з 82 мм міномета обстріляли захисників Лебединського – МОУ

Бойовики з 82 мм міномета обстріляли захисників Лебединського – МОУ

Укрінформ
З опівночі українськими військовими зафіксовано сім прицільних ворожих обстрілів.

Про це повідомив на брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одразу з опівночі під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів опинилися наші українські захисники Світлодарська. На Донецькому напрямку гранатомети різних типів та інше піхотне озброєння російсько-окупаційні війська кілька разів застосували поблизу н.п. Мар'їнка, Гнутове, Водяне. Після 05.10 наші оборонці Лебединського зафіксували ворожий обстріл з міномету калібру 82 мм. З опівночі українськими військовими зафіксовано 7 прицільних ворожих обстрілів", - сказав речник.

Читайте також: Окупанти 29 разів обстріляли позиції ЗСУ, один захисник поранений

За його словами, від початку поточної доби втрат серед наших військовослужбовців в районі відсічі та стримування російської збройної агресії немає.

Гуцуляк повідомив, що загалом протягом минулої доби, 15 липня, нашими військовослужбовцями зафіксовано 29 ворожих обстрілів, 27 з яких визначені як прицільні.

Унаслідок бойових дій 15 липня один наш військовослужбовець отримав поранення. Наразі йому надається кваліфікована медична допомога у військовому мобільному госпіталі. Стан здоров'я нашого захисника задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-