Окупанти завезли на Донбас крупнокаліберні снайперські гвинтівки і ПТРК

Окупанти завезли на Донбас крупнокаліберні снайперські гвинтівки і ПТРК

Укрінформ
За інформацією української розвідки, на початку липня Росія доставила на окупований Донбас крупнокаліберні снайперські гвинтівки та модернізовані протитанкові ракетні комплекси (ПТРК).

Про це повідомив на брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, незважаючи на постійні заяви керівництва РФ на всіх рівнях щодо непричетності до війни на сході України, на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей продовжується постачання російського озброєння. Зокрема, на початку липня цього року до з'єднань і частин 1 АК ("армійського корпусу" - ред.) російсько-окупаційних військ з Росії доставлені крупнокаліберні снайперські гвинтівки та модернізовані протитанкові ракетні комплекси", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У лавах бойовиків зростає невдоволення жорсткими методами офіцерів РФ - розвідка

За даними розвідки, після постачання на полігонах, розташованих на тимчасово окупованій території, під керівництвом кадрових російських військовослужбовців розпочались інструкторські та практичні заняття з особовим складом снайперських і протитанкових підрозділів окупаційних військ з метою оволодіння ними навичок із застосування вказаних зразків озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-