У лавах бойовиків зростає невдоволення жорсткими методами офіцерів РФ - розвідка

У лавах бойовиків зростає невдоволення жорсткими методами офіцерів РФ - розвідка

Укрінформ
Серед бойовиків зростає невдоволення постійними фізичними навантаженнями та жорсткими методами управління кадрових російських офіцерів.

Про це сказав на брифінгу представник прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, серед особового складу з’єднань і частин 1 та 2 АК російсько-окупаційних військ відмічається зростання невдоволення постійними фізичними навантаженнями та жорсткими методами управління кадрових російських офіцерів", - зазначив Гуцуляк.

Читайте також: Минулої доби бойовики активізувалися на Луганському напрямку

За його словами, обурення т.зв. військовослужбовців викликає оформлення поранень як побутових травм та звільнення загиблих попереднім числом. Також відмічаються непоодинокі випадки самовільного залишення місць несення служби та відмови виконувати бойові завдання на передових позиціях.

Для збереження контролю над підлеглими окупаційним командуванням активно поширюються чутки щодо захоплення Об’єднаними силами в полон військовослужбовців окупаційних військ.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-