Доба в ООС: 30 обстрілів, поранено одного військового

Доба в ООС: 30 обстрілів, поранено одного військового

Укрінформ
У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі російсько-окупаційні сили 30 разів порушували перемир'я, один український військовий поранений.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу ОНС в Facebook.

 На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю. На Попаснянському та Світлодарському напрямках противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Катеринівка, Світлодарськ та Новолуганське.

Читайте також: Під Красногорівкою ворожий снайпер поранивши бійця ООС - штаб

На Горлівському напрямку ворог відкривав турбуючий вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Південне та Новгородське.

На Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно. Противник із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривав прицільний вогонь по захисниках Троїцького, Авдіївки, Новоселівки Другої, Новотроїцького та Кам’янки. А в районі Красногорівки внаслідок снайперського вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Читайте також: За добу ворог 26 разів обстріляв українські позиції - штаб ООС

Найбільше ворожих обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. 12 разів російські окупанти намагалися змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник відкривав вогонь у районі населених пунктів Богданівка, Водяне, Лебединське. Окрім цього, захисників Широкиного обстріляли протитанковими керованими ракетами та з 82-мм міномету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-