Ситуація в ООС: Два обстріли бойовиків, один військовий зазнав поранень

Ситуація в ООС: Два обстріли бойовиків, один військовий зазнав поранень

Укрінформ
Бойовики російських окупаційних військ упродовж поточної доби 2 рази відкривали вогонь по наших захисниках.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу операції Об’єднаних сил.

"Не зважаючи на прийняте рішення Тристоронньою контактною групою у Мінську щодо оголошення режиму тиші по всій лінії фронту починаючи з 00.00 годин 01 липня 2018 року бойовики російських окупаційних військ упродовж поточної доби 2 рази відкривали вогонь по наших захисниках", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В штабі ООС заявили, що готові дотримуватися нового перемир’я

Відтак, на Горлівському напрямку ворог обстріляв із мінометів калібром 120 мм наші позиції у районі населеного пункту Зайцеве, а з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Новоолександрівка, що на Луганському напрямку.

За даними розвідки, в результаті підриву на протитанковій міні пошкоджено БТР російських окупаційних військ і один бойовик дістав поранення.

Читайте також: На блокпосту поблизу Авдіївки затримали вбивцю місцевого жителя

Загалом же за добу російські окупаційні війська 26 разів вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, 4 з яких – із важкого озброєння.

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Новотошківське. Там ворог вів вогонь по наших позиціях із 120-мм та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Горлівському напрямку російські найманці проявляли активність у районі населених пунктів Південне та Зайцеве. Там ворог по наших позиціях відкривав вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: ООС: противник зменшив провокації проти українських підрозділів

На Донецькому напрямку противник активізував провокації із застосуванням по наших позиціях переважно гранатометів та стрілецької зброї. Під ворожим вогнем перебували захисники Мар’їнки, Красногорівки, Авдіївки, Верхньоторецького, Пісків, Опитного та Новомихайлівки.

У результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-