Лікарі розповіли про стан двох поранених бійців ЗСУ, доставлених у Дніпро

Лікарі розповіли про стан двох поранених бійців ЗСУ, доставлених у Дніпро

Відео
Укрінформ
У Дніпрі медики борються за життя двох тяжкопоранених військовослужбовців, які вже кілька днів перебувають у реанімації без свідомості.

Як повідомили у Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, у двадцятирічного Руслана – кульове поранення голови. Снайперська куля наскрізь пройшла через мозок. Це сталося біля Авдіївки на Донеччині 19 червня, повідомляє "5 канал".

Другий боєць, 49-річний Олександр зазнав поранень поблизу Водяного. Його доправили у лікарню 20 червня з численними осколковими ураженнями. Бійцю відірвало ногу, щоб відновити крововтрату, пораненому вже перелили близько 5 літрів крові, зазначають медики.

Читайте також: Минулої доби боєць ООС отримав осколкове поранення – Міноборони

"Куля увійшла прямо в чоло. Навіть розійшлися фронтальні шви черепа. І вийшла через потилицю. Поранення, при якому, як правило, помирають на місці. Воєнні змогли доставити в лікарню Мечникова за лічені години. Боєць, якому 49 років, у нього важке поранення кінцівок, стан коми, його доставили навіть без ознак життя", – розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-