У Луганській області мають вдвічі скоротити кількість блокпостів на дорогах

У Луганській області мають вдвічі скоротити кількість блокпостів на дорогах

Укрінформ
На дорогах Луганської області у зв’язку з переформатуванням АТО на операцію Об’єднаних сил передбачено скорочення кількості блокпостів з 15 до 8.

Така інформація була оприлюднена під час наради керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з представниками обласних підрозділів силових відомств.

«На двох стаціонарних блокпостах «Лисичанськ-Бахмут» та «Кремінна-Лиман» ведеться оптимізація роботи: забезпечення водопостачання та водовідведення, освітлення, асфальтування тощо. Юрій Гарбуз доручив керівникам Департаменту фінансів та Управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації розробити механізм фінансування та утримання стаціонарних блокпостів на території області», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Мар’їнці затримали інформатора бойовиків

Начальник Управління патрульної поліції у Луганській області Олександр Гостіщев доповів про проведення операції «Перевізник», у рамках якої патрульні спільно з працівниками поліції ГУНП в Луганській області продовжують перевіряти дотримання правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів водіями й перевізниками.

Також ведеться робота з переведення видачі дозволів на рух негабаритного сільськогосподарського транспорту через систему iGov.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-