Штаб ООС не підтверджує загибель двох бійців - їхня доля невідома

Штаб ООС не підтверджує загибель двох бійців - їхня доля невідома

Укрінформ
В зоні проведення операції Об'єднаних сил минулої доби в результаті бойових дій на Донецькому напрямку було поранено двох військовослужбовців, доля ще двох бійців, про загибель яких раніше повідомлялося, наразі залишається невідомою.

Таку уточнену інформацію в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив начальник прес-центру Об'єднаних сил Юзеф Венскович.

Загиблих у нас минулої доби немає, двоє військовослужбовців поранено, доля ще двох залишається невідомою”, - сказав він.

Венскович зазначив що в ранковому зведенні прес-центру Об'єднаних сил про оперативну ситуацію була повідомлена попередня інформація, згідно з якою в результаті бойового зіткнення загинули двоє бійців, ще двох поранено. “Станом на 11 годину, після уточнення обставин, з’ясувалося, що двох військовослужбовців було поранено, доля ще двох залишається невідомою. Вони вчотирьох несли службу на спостережному посту,  відбувся напад. Це відбулося  на Донецькому напрямку”, - сказав він.

Читайте також: Бойовики обстріляли сили ООС під Опитним зі 120-мм артилерії

Наразі командуванням Об'єднаних сил та військової частини вживаються заходи щодо встановлення місця перебування військовослужбовців. 

Начальник прес-центру Об'єднаних сил також нагадав, що 27 травня під час бойового зіткнення на Маріупольському напрямку було втрачено зв'язок з одним з військовослужбовців, доля якого була невідома.  Втім, через 5 днів він повернувся до свого підрозділу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-