За фейком

За фейком "ЛНР" може стояти підготовка обстрілу місії ОБСЄ - Луганська ВЦА

Укрінформ
Фейкове повідомленням "ЛНР" про нібито підготовку українськими військовими провокації на автомобілях з символікою ОБСЄ може бути прикриттям планованого бойовиками обстрілу спостерігачів ОБСЄ.

Таке попередження зробив на своїй сторінці в Facebook заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

"За словами так званого "офіційного представника Народної міліції ЛНР підполковника Марочко" декілька груп українських військових планують здійснити провокації на автомобілях білого кольору марки Toyota Land Cruiser з нанесеною на них символікою місії ОБСЄ. Після таких заяв, на мій погляд, спостерігачам ОБСЄ треба діяти дуже обережно, бо схоже на те, що посіпаки окупантів самі планують здійснити обстріл спостерігачів та звинувати у цьому міфічних диверсантів ВСУ", - написав Клименко.

Він звернув увагу на те, що "вартість однієї машини Toyota Land Cruiser armoured складає приблизно 200 тис. євро, а якщо їх декілька, звідки ВСУ візьмуть такі машини?".

Читайте також: Жебрівський просить допомоги ОБСЄ у розведенні сил біля Донецької фільтрувальної

На його думку, не виключено, що бойовики самі планують провокації на машинах вкрадених з фірмових салонів Toyota. "Декілька таких були у ескорті Плотницького. Може перефарбували у білий, а доки фарба сохне "попередили ОБСЄ"? Мабуть, що так", - додав Клименко.

Він висловив сподівання "що цей фейк залишиться лише фейком, і спостерігачі ОБСЄ не постраждають".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-