За день бойовики 10 разів порушили

За день бойовики 10 разів порушили "тишу", під Красногорівкою працював снайпер

Укрінформ
Бойовики з початку доби 10 разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об'єднаних сил, застосовуючи й заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"Упродовж поточної доби, 4 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Загалом ворог 10 разів порушував режим припинення вогню, з них три рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у вечірньому зведенні.

За даними штабу, бойові дії тривали переважно на Луганському та Донецькому напрямках. Бойовики вдавалися до провокацій у районах населених пунктів Новотошківське та Зайцеве, відкривали вогонь зі 120 мм та 82мм мінометів. "Підрозділи Об'єднаних сил успішно подавили вогневі точки противника", - наголошує прес-центр ООС.

Читайте також: Під Кримським поранений військовий - Міноборони

Крім того, незаконні збройні формування намагалися вести снайперський вогонь у районі населеного пункту Красногорівка, проте українські бійці вжили відповідних заходів.

У штабі ОС наголосили, що поточної доби втрат у лавах українських військ немає, а втрати російсько-окупаційних військ уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-