Розвідка повідомила, як бойовики забирають на

Розвідка повідомила, як бойовики забирають на "службу" місцеве населення

Укрінформ
Російське командування прискорено доукомплектовує підрозділи окупаційних військ на Донбасі особами, непридатними для служби за станом здоров’ям, та звільненими з армії за порушення дисципліни.

Про це поінформував речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування збройних сил Російської Федерації продовжує заходи прискореного доукомплектування особовим складом підрозділів російських окупаційних військ на Донбасі”, - зазначив Мотузяник.

За його словами, оскільки місцеве населення не бажає бути причетним до злочинної діяльності російських окупантів, вербувальники змушені набирати поповнення за рахунок непридатних за станом здоров’я осіб та колишніх військовослужбовців, звільнених з армії за порушення дисципліни.

Читайте також: Бойовики обстріляли пункт пропуску "Майорське" - штаб

Водночас речник зауважив, що в окремих підрозділах російських окупаційних військ, які діють на лінії зіткнення, зростає невдоволення найманців, яких набрали з місцевого населення, методами і формами управління кадрових офіцерів ЗС РФ, зокрема їхнім зверхнім та принизливим ставленням до підлеглих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-