Бойовики обстріляли з важкої артилерії житлові райони Чермалика

Бойовики обстріляли з важкої артилерії житлові райони Чермалика

Карта
Укрінформ
Бойовики ОРДЛО продовжують обстріл цивільної інфраструктури населених пунктів.

Про це заявив під час брифінгу у п'ятницю речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Російсько-окупаційні війська не припиняють обстріли цивільної інфраструктури населених пунктів на лінії розмежування. Вчора, 31 травня, за результатами фотофіксації, проведеної спостерігачами Української сторони СЦКК, встановлено, що обстріл населеного пункту Чермалик, що на Приморській ділянці, бойовики збройних формувань РФ розпочали близько 09.10, застосовуючи артилерійські системи 122 калібру, та міномети калібрів 120-мм та 82 мм. Обстріл вівся з боку окупованого села Тавричеське", - заявив Гуцуляк.

Читайте також: ООС: бойовики застосували артилерію та міномети, троє бійців поранені

За його словами, загалом за минулу добу зафіксовано 26 прицільних обстрілів з боку терористів.

"По оборонних позиціях підрозділів Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська здійснили 10 пострілів з артилерії калібру 122 мм, випустили близько 50 мін з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону. З метою збереження життя та здоров’я особового складу, наші захисники близько 10 разів відкривали адекватний вогонь у відповідь, застосовуючи штатне піхотне озброєння", - зазначив він.

Гуцуляк додав, що внаслідок бойових дій отримали поранення троє військовослужбовців ЗСУ. Їх оперативно евакуйовано до медичних закладів. Стан здоров’я одного з них - середньої важкості, ще двох  - задовільне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-