За сприяння ООС дітям у Тошківці передали ліки, книги та півтонни солодощів

За сприяння ООС дітям у Тошківці передали ліки, книги та півтонни солодощів

Відео
Укрінформ
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та за сприяння командувача Об’єднаних сил Сергія Наєва дітям смт. Тошківка Попаснянського району Луганської області передано ліки, різноманітні солодощі, книги, а також організовано відпочинок на морі.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

“З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, за дорученням командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, до амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт. Тошківка Попаснянського району Луганської області, для маленьких пацієнтів, передано гостродефіцитні ліки на загальну суму понад 25 тис. грн”, - йдеться у повідомленні. 

Раніше, 30 травня, троє хворих дітей з населених пунктів Тошківка, Нижнє та Нижнє-1 Попаснянського району, за сприянням Об’єднаних сил, у супроводі батьків доставлено до Запорізької обласної дитячої лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога, яку сьогодні діти, на жаль, не можуть отримати в медичних закладах Луганської області.

“За дорученням командувача Об’єднаних сил, учням Тошківського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад – Дошкільний навчальний заклад”, було передано солодкі подарунки різноманітні солодощі загальною вагою близько 500 кг. Крім того, в рамках спільних ініціатив командування Об’єднаних сил та Запорізької обласної державної адміністрації, навчальному закладу урочисто передано понад 400 дитячих книг українською мовою”, - зазначається у повідомленні.

Також, 30 учнів Тошківського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад – Дошкільний навчальний заклад” отримали можливість відпочити на Азовському морі у мирній Запорізькій області.

Читайте також: Президент: Від дорослих залежить майбутнє дітей

Командувач Об’єднаних сил також привітав усіх дітей Донеччини та Луганщини з Днем захисту дітей.

“Я впевнений, що найближчим часом на нашій землі запанує мир та спокій і ви будете у цілковитій безпеці ходити до школи, займатися своїми звичайними дитячими справами і як всі діти мріяти про майбутнє. Ми дорослі докладаємо і будемо докладати максимум зусиль для того, щоб ваше життя сповнилось радістю та спокоєм, бо ви скарб і майбутнє нашої країни. Саме від вас буде залежати якою стане наша Батьківщина”, - заявив Наєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-