Наєв перевірив військові частини на передовій

Наєв перевірив військові частини на передовій

Укрінформ
Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив ряд планових поїздок на позиції частин та підрозділів першого ешелону, які несуть бойову службу безпосередньо на лінії зіткнення на Сході України.

Про це повідомляє прес-центру Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

«В період з 11 по 29 травня 2018 року командувач Об'єднаних cил, а також його заступники, командири ОТУ, офіцери штабів разом з командирами бригад та батальйонів здійснили практичну перевірку готовності до дій за призначенням визначених сил і засобів, включаючи передові підрозділи, резерви, засоби посилення та підтримки», - йдеться у повідомленні.

Підсумовуючи відвідування передових позицій, Сергій Наєв зазначив, що під час роботи основну увагу слід приділили питанням взаємодії військових частин, що діють на передньому краї з підрозділами підтримки. «Ситуація на лінії зіткнення залишається складною, ворог продовжує обстріли українських позицій, а також мирних міст та селищ. Ми системно працюємо над тим, щоб зупинити зухвалі дії з боку окупантів. За результатами двотижневої роботи висновок наступний: частини Об'єднаних сил готові ефективно протистояти будь-яким провокаціям ворога», - зауважив він.

Читайте також: Наєв обговорив з президентом Естонії ситуацію на Донбасі

Під час роботи, проведеної керівним складом Об'єднаних сил на позиціях першого ешелону, було вирішено ряд практичних питань щодо підвищення боєготовності та боєздатності військових частин та підрозділів. 

«Ця робота має на меті подальший розвиток спроможностей Об'єднаних сил та підвищення їх готовності до виконання поставлених завдань із створення умов для відновлення миру і відродження Донецької та Луганської областей», - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-