Росія закриває в’їзд до Ростовської області з

Росія закриває в’їзд до Ростовської області з "Л/ДНР" - розвідка

Укрінформ
Російське керівництво заборонило з 1 червня місцевому населенню з "Л/ДНР" в’їзд на територію Ростовської області з огляду на складну криміногенну ситуацію на окупованих територіях.

Про це сказав на брифінгу у вівторок речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані ГУР МОУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У зв’язку з проведенням на території РФ Чемпіонату світу з футболу російське керівництво заборонило з 1 червня ц.р. місцевому населенню окупованих територій в’їзд на територію Ростовської області з огляду на складну криміногенну ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та загрозу поширення злочинності на територію Росії", - повідомив Гуцуляк дані військової розвідки.

Читайте також: В ОРДЛО бойовики заборонили виїзд бюджетникам - розвідка

Як повідомлялося, російські окупаційні адміністрації на Донбасі також встановили тотальний контроль за працівниками бюджетних організацій тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, у тому числі шкіл і лікарень, щодо виконання заборони виїзду на контрольовану урядом України територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-