На пунктах пропуску завернули 16 осіб з окупованого Донбасу

На пунктах пропуску завернули 16 осіб з окупованого Донбасу

Укрінформ
У контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил 16 особам відмовлено в пропуску через лінію розмежування.

Про це повідомив на брифінгу представник прес-центру Об'єднаних сил підполковник Віктор Шубец.

"Контрольні пункти в’їзду – виїзду продовжують працювати у штатному режимі. За вчорашній день на підконтрольну Україні територію прослідкувало понад 22 тисяч осіб та понад 6 тисяч транспортних засобів. 16 особам відмовлено в пропуску через лінію розмежування", - сказав Шубец.

За його словами, також з метою недопущення переміщення контрабанди на територію, підконтрольну українському уряду, за минулу добу співробітниками Державної прикордонної служби та представниками Державної фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил конфісковано товару на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

Крім того, додав представник ОС, правоохоронні органи зі складу Об’єднаних сил виявили 202 злочини, пов’язані з нелегальним обігом зброї, боєприпасів і вибухових речовин. Так, у громадян вилучили 46 одиниць вогнепальної зброї, з них 8 протитанкових гранатометів, а також 168 гранат, майже 12 тисяч патронів та понад 5 кілограмів вибухової речовини.

Шубец також повідомив, що вчора на пункт розміщення військовослужбовців ЗСУ біля Кримського була доставлена гуманітарна допомога, а мешканцям з особливими потребами населеного пункту Миколаївка передані спеціальні інвалідні крісла волонтерами з Австрії та Львівщини.

Читайте також: Доба в ООС минула без втрат - штаб

“Таким чином ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання за призначенням. Військово-цивільні адміністрації, правоохоронні органи працюють в штатному режимі”, - підсумував Шубец.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-