Бойовики стріляли під Павлополем із танка й мінометів

Бойовики стріляли під Павлополем із танка й мінометів

Карта
Укрінформ
У зоні проведення операції Об'єднаних сил минулої доби внаслідок обстрілів отримали поранення двоє військовослужбовців.

Про це поінформував на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"Протягом доби, що минула, обстановка на лінії фронту залишалася без змін. Бойовики окупаційних адміністрацій РФ незначно зменшили кількість обстрілів. Внаслідок бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення різного ступеня. Наразі вони отримують допомогу у медичних закладах", - сказав Гуцуляк.

За його словами, загалом протягом минулої доби було зафіксовано 38 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. При цьому терористи здійснили по опорних пунктах підрозділів ОС 7 пострілів з танка та випустили понад 80 мін з мінометів калібрів 120 та 82 мм.

Читайте також: Бойовики з початку доби вже 11 разів обстріляли позиції ООС

Підрозділи Об’єднаних сил ведуть активну оборону та відкривали адекватний вогонь у відповідь зі штатного піхотного озброєння.

Основна активність російсько-терористичних угруповань спостерігалася на Донецькому напрямку. Протягом минулої доби тут зафіксовано 32 прицільних ворожих обстріли.

Бойовики російсько-окупаційних військ вели обстріл з танка по позиціях ЗСУ поблизу Павлополя. З боку окупованого села Соснівське окупанти здійснили 7 пострілів.

З мінометів калібрів 120 та 82 мм НЗФ вели вогонь по українських опорних пунктах в районі Гранітного, Павлополя, Опитного та Шахти “Бутівка”.

Провокаційний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних типів російсько-окупаційні війська вели неподалік н.п. Верхньоторецьке, Невельське, Опитне, Піски, Піщевик, Чермалик, Авдіївка, Гнутове, Шахта “Бутівка”, тричі – поблизу Водяного та Мар’їнки, та по п’ять біля Павлополя та Широкиного.

Окрім цього, додав речник, поблизу Павлополя та двічі поблизу Мар’їнки вели вогонь снайпери НЗФ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-