Бойовики сьогодні вже вісім разів обстріляли українські позиції на Донбасі

Бойовики сьогодні вже вісім разів обстріляли українські позиції на Донбасі

Укрінформ
Від початку доби зафіксовано 8 обстрілів з боку бойовиків у зоні операції Об'єднаних сил, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це поінформував на брифінгу у п'ятницю речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо поточної ситуації сьогодні, 18 травня, в районі відсічі збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях - з опівночі станом на ранок в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 8 прицільних обстрілів наших опорних пунктів... Станом на 09.00 сьогодні втрат серед наших військовослужбовців немає", - сказав Гуцуляк.

Він додав, що на Луганському напрямку протягом ночі українські позицій обстрілювалися артилерією та мінометами.

"5 вибухів артилерійських снарядів калібру 152 мм та 15 мінометних мін калібру 120 мм нарахували наші захисники на своїх позиціях в районі Попасної. Також вогонь з мінометів калібру 120 мм вівся противником по наших опорних пунктах в районах населених пунктів Залізне, Катеринівка та Новозванівка. У бік наших військових було випущено майже 60 мін", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Доба в ООС: поранені семеро українських бійців

За словами речника Міноборони, на Донецькому напрямку в проміжку з опівночі до третьої години ночі зафіксовано чотири обстріли зі стрілецької зброї різних калібрів в районах Водяного, Мар’їнки та двічі неподалік Широкиного.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 17 травня, в зоні ООС зазнали поранень семеро українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-