Німеччина передала на Донбас 4 санітарні авто

Німеччина передала на Донбас 4 санітарні авто

Фото
Укрінформ
У київському Мистецькому арсеналі відбулась офіційна передача від Федерального Уряду Німеччини чотирьох санітарних автомобілів для лікарень у Попасній (Луганська обл.), Торецьку, Авдіївці та Світлодарську (Донецька обл.). 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, урочиста церемонія відбулася перед початком міжнародної конференції «Діяти разом: партнерство та діалог» з питань українсько-німецьких відносин.

У заході взяли участь Парламентський держсекретар Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Марія Флаксбарт, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернст Райхель.

«Придбання і передача цих автомобілів - знак солідарності і підтримки з нашого боку для України», - сказала Флаксбарт.

Вона додала, що за  допомогою цих автомобілів можна буде транспортувати поранених і хворих осіб до  обладнаних лікарень для подальшого лікування.

Санітарні автомобілі куплені за рахунок Німеччини і передані Україні безкоштовно.

Конференція організована за дорученням Уряду Німеччини федеральною компанією Deutsche Gesellschaft  fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Цей захід спрямований на провідних представників зі сфери політики, громадянського суспільства і бізнесу, а також  партнерів із фондів, асоціацій, неурядових організацій тощо. Він також розрахований на представників посольств та організацій-донорів, науки та засобів масової інформації.

Читайте також: Обстріл школи у Світлодарську: дітей перевели на дистанційне навчання

Цей діалоговий захід має зробити внесок у взаєморозуміння в співробітництві, розв’язання існуючих викликів та визначити перспективи українсько-німецької співпраці. Ціль полягає у зміцненні зв’язків між партнерами через визнання вагомості досягнутого та підсилення прийдешнього.

Фото: twitter.com/germanyinua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-