Обстріл у Світлодарську кваліфікували як теракт

Обстріл у Світлодарську кваліфікували як теракт

Укрінформ
Артилерійський обстріл міста Світлодарська на Донеччині, під час якого було пошкоджено будівлю школи та поранено чоловік, розслідується як теракт.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області. 

"Артемівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом артилерійського обстрілу м. Світлодарська... Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінальнго кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що близько 9:30 незаконні збройні формування "ДНР" здійснили обстріл м. Світлодарська. В ході обстрілу один із снарядів влучив у автомобіль, який знаходився  поблизу місцевої загальноосвітньої школи № 11. Місцевий мешканець - власник пошкодженого автомобіля, отримав незначні тілесні ушкодження. Також вибуховою хвилею пошкоджено близько 30 вікон навчального закладу.

Як зазначили в прокуратурі, на момент обстрілу в школі знаходилось 387 учнів та 46 осіб персоналу школи. Постраждалих серед них немає.

Читайте також: У Світлодарську бойовики обстріляли школу, є поранений

На місці події працює слідчо-оперативна група Бахмутського ВП ГУ НП в Донецькій області.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, у Світлодарську Бахмутського району Донецької області в четвер уранці бойовики обстріляли школу, одну людину поранено. Серед учителів та школярів постраждалих немає. Навчальний процес призупинено. Дітей розпустили по домівках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-