Бойовики обстріляли з мінометів сили ООС під Майорськом та Опитним

Бойовики обстріляли з мінометів сили ООС під Майорськом та Опитним

Укрінформ
Бойовики окупаційних адміністрацій РФ вчергове застосували зброю проти мирного населення на лінії розмежування.

Про це поінформував на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Близько 6 ранку з міномету калібру 82 мм російсько-окупаційні війська обстріляли н.п. Новгородське.  Пошкоджено дві житлові будівлі по вул. Слов’янська, втрат серед цивільного населення, на щастя, немає", - сказав речник.

Він уточнив, що вогонь вівся з напрямку н.п. Залізна Балка, що знаходиться на тимчасово непідконтрольній Україні території.

Речник також повідомив, що з опівночі в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 прицільних обстрілів наших опорних пунктів. З мінометів калібру 120 мм противник обстріляв наші позиції в районі населених пунктів Майорськ та Опитне. Під вогнем мінометів калібру 82 мм також опинилися опорні пункти в районі Водяного та Світлодарська.

Читайте також: ООС: один український військовий загинув, двоє поранені

Загалом у бік українських військових було випущено понад 50 мін різних калібрів.

Вогневі провокації противника зі стрілецької зброї різних калібрів, гранатометів та БМП також відбулися в районі Станиці Луганської на Луганському, а також в районах Водяного, Гнутового та Опитного на Донецькому напрямку.

Підрозділи Об’єднаних сил ведуть активну оборону. У 4 випадках військові ЗС України відкривали адекватний вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-