Кучма впевнений, що зміна формату АТО сприятиме наведенню ладу

Кучма впевнений, що зміна формату АТО сприятиме наведенню ладу

Укрінформ
Зміна формату антитерористичної операції на операцію Об'єднаних сил сприятиме наведенню ладу на передовій.

Про це сказав Президент України Леонід Кучма журналістам після прес-конференції в Укрінформі.

"Я думаю, що буде просто більше порядку. Ви ж розумієте, що таке, коли Служба безпеки командувала антитерористичною операцією. А воював хто? Збройні сили, воювали солдати", - сказав Кучма.

За його словами, коли військова людина почне наводити лад на передовій - це буде на краще. "А те, що там треба наводити порядок - це точно. Треба, щоб усі наші добровольчі батальйони були під одним командуванням, щоб усі збройні формування були єдиними", - сказав Кучма.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про затвердження рішення РНБО "Про широкомасштабну антитерористичну операцію на території Донецької та Луганської областей", яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про зміну формату широкомасштабної антитерористичної операції, яка була запроваджена у 2014 році.

Читайте також: Наєв сказав, у чому перевага Об’єднаних сил

Глава держави також підписав наказ Верховного Головнокомандувача ЗСУ "Про початок операції Об'єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей".

Згідно з Наказом з 14.00 30 квітня 2018 року розпочати операцію Об'єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях, відповідно до плану операції Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-