За 150 метрів від фронту: Аваков і Князєв відкрили відділ поліції на Донбасі

За 150 метрів від фронту: Аваков і Князєв відкрили відділ поліції на Донбасі

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і глава Нацполіції Сергій Князєв відкрили Станично-Луганський відділ поліції на Луганщині, який обслуговуватиме територію, максимально наближену до лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Нас цікавить, щоб поліція забезпечила якісний сервіс. Для мене принципово важливо, щоб  територія, яка настраждалася за ці останні роки, отримала право і можливість мати адекватну якість життя", - наголосив глава МВС.

У свою чергу керівник Нацполіції нагадав, що зараз правоохоронці Луганщини виконують не лише свою безпосередню функцію з охорони громадського порядку, а й допомагають Збройним силам і всім військовим формуванням у протидії російській агресії. Зокрема, Станично-Луганський відділ поліції розташований за 150 метрів від лінії розмежування і за кілька кілометрів від тимчасово окупованого Луганська.

Читайте також: На території проведення ООС розпочнуть роботу мобільні пересувні пости – Князєв

"Ви тут – передовий загін поліції, який найближче до лінії зіткнення. Ми змінили підхід до несення служби і будемо оцінювати роботу за рівнем довіри населення", – заявив Князєв.

Глави МВС і Нацполіції відкрили Станично-Луганський відділ поліції на Луганщині / Фото: Департамент комунікації Національної поліції України

Міністр вручив відомчі відзнаки п’ятьом працівникам поліції. Крім того, керівники МВС і Нацполіції передали особовому складу відділу три автомобілі Renualt Duster.

Учасники церемонії відкриття вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-