З початком ООС командування РФ на Донбасі активізувало розвідку — ГУР

З початком ООС командування РФ на Донбасі активізувало розвідку — ГУР

Укрінформ
За даними ГУР МО України, з початком операції Об’єднаних сил російським окупаційним командуванням на Донбасі активізовано розвідувальну діяльність з метою встановлення змін в оперативній обстановці.

Про це заявив на брифінгу в суботу, 5 травня, речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З початком операції Об’єднаних сил російським окупаційним командуванням значно активізовано розвідувальну діяльність з метою встановлення змін в оперативній обстановці. Зокрема, російськими окупантами збільшено інтенсивність застосування безпілотних літальних апаратів на Сєверодонецькому, Слов’янському та Авдіївському напрямках, у т.ч. в оперативно-тактичній глибині нашої оборони”, - повідомив Гуцуляк інформацію військової розвідки.

Читайте також: Корпусами "Л/ДНР" керують близько 750 російських офіцерів – розвідка

Крім того, поряд з веденням повітряної розвідки російські окупанти більш активно використовують диверсійно-розвідувальні групи.

“Для створення проходів у мінно-вибухових загородженнях та забезпечення виходів цих диверсійно-розвідувальних груп противник здійснює посилений вогневий вплив на передові позиції українських підрозділів”, - заявив Гуцуляк.

Він також додав, що за інформацією прес-центру Об’єднаних сил, активна оборона наших військових принесла ворогу втрати. За даними розвідки Об’єднаних сил, російсько-окупаційні війська за минулу добу втратили трьох осіб загиблими, ще трьох пораненими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-