Бойовики з початку доби здійснили 12 прицільних обстрілів - штаб

Бойовики з початку доби здійснили 12 прицільних обстрілів - штаб

Карта
Укрінформ
З опівночі й до дев’ятої години ранку російсько-окупаційні війська здійснили 12 прицільних обстрілів опорних пунктів Збройних сил України.

Про це заявив на брифінгу в неділю, 29 квітня, речник Міністерства оборони полковник Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поточна ситуація на сьогодні, 29 квітня: з опівночі станом на дев’яту годину ранку противник здійснив 12 прицільних обстрілів наших опорних пунктів", - сказав речник.

Він додав, що один обстріл відбувся на Луганському напрямку - близько опівночі позиції ЗСУ в районі Причепилівки протягом півгодини незаконні збройні формування обстрілювали з артилерії калібру 122 мм. У бік українських військових випущено 3 снаряди.

"Решта 11 прицільних обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Противник застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - поінформував Праута.

Читайте також: Доба в АТО: четверо військових поранені, троє - травмовані

Зокрема, за його словами, тричі під обстріл потрапили захисники Красногорівки, по два рази були обстріляні позиції Збройних сил поблизу Водяного, Авдіївки та шахти Бутівка. Ще по одному обстрілу зафіксовано в районі Широкиного та Мар'їнки.

Речний повідомив, що підрозділи ЗСУ відкривали вогонь у відповідь 7 разів, втрат серед наших військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-