Бойовики 25 разів порушили

Бойовики 25 разів порушили "тишу", поранені троє бійців АТО

Укрінформ
Від початку доби 23 квітня, станом на 18:00, бойовики здійснили 25 обстрілів позицій сил АТО, внаслідок чого було поранено трьох українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 25 обстрілів позицій сил АТО, застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю. Внаслідок виконання бойових завдань троє українських захисників зазнали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Так, на Луганському напрямку двічі із заборонених 120 мм мінометів та гранатометів бойовики відкривали вогонь по наших укріпленнях поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - в районі Попасної й тричі - під Новоолександрівкою. Крім цього, під ворожі обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Новозванівки.

Читайте також: На Донбасі вважаються зниклими безвісти понад 400 осіб - Геращенко

На Донецькому напрямку 120 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях неподалік Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор відкривав вогонь по захисниках Верхньоторецького, Водяного та Гнутового. Також великокаліберні кулемети бойовики застосували по наших опорних пунктах в районі Павлополя, а стрілецьку зброю - під Талаківкою, Лебединським, Невельським, Мар'їнкою, Павлополем та поблизу Шахти «Бутівка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-