На Донбасі вважаються зниклими безвісти понад 400 осіб - Геращенко

На Донбасі вважаються зниклими безвісти понад 400 осіб - Геращенко

Укрінформ
Наразі понад 400 осіб вважаються зниклими безвісти на Донбасі, і є проблема з пошуком зниклих.

Про це заявила перший заступник Голови Верховної Ради, уповноважений Президента України з питань мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко під час зустрічі із заступником директора Ініціативи з підтримки трансатлантичного лідерства Німецького Фонду Маршала Філіпом Медіч, головою громадської організації «NextOp» Джоном Бьорстлером, головою Робочої групи НАТО з питань адаптації до мирного життя Карлом Кастро та головою громадської організації «Юридична сотня» Лесею Василенко, повідомляє прес-служба парламенту.

«Вона зауважила, що наразі існує проблема з пошуком зниклих безвісти, однак це питання залишається без зрушень. За її словами, наразі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі Геращенко повідомила про систематичні порушення представниками ОРДЛО встановленого перемир'я.

Читайте також: Бойовики залякують населення "наступом" ЗСУ в останній день АТО - розвідка

Своєю чергою, учасники зустрічі висловили свою готовність передати необхідний досвід щодо процесів адаптування учасників бойових дій до мирного життя та надати інформацію про власну структуру, яка надає послуги ветеранам.

Як повідомляв Укрінформ, у ході цієї зустрічі було обговорено створення єдиного державного органу - Міністерства у справах ветеранів та учасників антитерористичної операції, який буде нести відповідальність за всю роботу по соціальному захисту ветеранів війни та учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-