Бойовики накрили підступи до Павлополя щільним вогнем - 10 обстрілів за добу

Бойовики накрили підступи до Павлополя щільним вогнем - 10 обстрілів за добу

Карта
Укрінформ
Минулої доби на Сході України бойовики здійснили 43 обстріли українських позицій, один український військовий зазнав поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

Зокрема, за його словами, на Луганському напрямку бойовики 4 рази прицільно обстріляли українські позиції.

“Одразу з опівночі, протягом близько трьох годин, окупаційні війська вели обстріл оборонців Троїцького. Ворог застосовував міномети калібрів 120 та 82 мм, загалом випустивши близько 30 мін, а також вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів”, – деталізував Гуцуляк.

Читайте також: Штаб повідомив, як почувається поранений на Донбасі боєць

Поблизу Світлодарська та Зайцевого бойовики застосовували гранатомети та великокаліберні кулемети. У районі Кримського бойовики випустили 10 мін з мінометів калібру 82 мм.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили 39 обстрілів. З мінометів калібру 82-мм бойовики обстріляли українські позиції поблизу Опитного та Кам’янки. У районі Павлопіля, Кам’янки, Водяного, Лебединського, Невельського, Мар’їнки, Авдіївки, Талаківки, Опитного та шахти Бутівка бойовики застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Біля Павлополя бойовики здійснили 10 обстрілів та 5 обстрілів поблизу Авдіївки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-