Розгортання місії ООН на Донбасі забезпечить виконання Мінських угод - Порошенко

Розгортання місії ООН на Донбасі забезпечить виконання Мінських угод - Порошенко

Укрінформ
Шлях до імплементації Мінських домовленостей пролягає через розгортання повноцінної миротворчої операції ООН на окупованій частині Донбасу.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на 11-му Київському безпековому форумі, організованому Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», повідомляє прес-служба глави держави.

"Дуже важливо для всіх зрозуміти, що шлях до імплементації Мінських домовленостей зараз пролягає через розгортання справжньої повноцінної миротворчої операції ООН, відповідно до рішення Ради безпеки ООН, на окупованому Донбасі", - сказав Порошенко. 

За його словами, ця миротворча місія має охопити всю окуповану територію, включаючи тимчасово неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону.

Читайте також: У Порошенка підсумували візит до Берліна і назвали найважливішу заяву

«Я не маю жодного сумніву, що щойно ми встановимо контроль над кордоном, мир негайно повернеться на цю землю за лічені тижні. І саме цього боїться Росія», - зауважив Президент.

Він назвав збереження логіки Мінського процесу та допомогу у наданні оборонної летальної зброї серед основних шляхів до перемоги України у війні з російським агресором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-