АТО: бойовики застосували гранатомети і кулемети на Донецькому напрямку

АТО: бойовики застосували гранатомети і кулемети на Донецькому напрямку

Укрінформ
Станом на 18.00 7 квітня 2018 року, попри оголошене Великоднє перемир'я, в зоні АТО на припиняються ворожі обстріли.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО.

"Режим повного припинення вогню на період Великодніх свят бойовиками російсько-окупаційних військ і надалі не дотримується. Від початку доби противник здійснив 17 обстрілів українських опорних пунктів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, зокрема, на Донецькому напрямку з гранатометів агресор обстріляв наші укріплення поблизу Авдіївки та Водяного, а з великокаліберних кулеметів – позиції оборонців Гнутового. Крім цього, протитанковий ракетний комплекс окупанти застосували в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя – вели снайперський вогонь. Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки, Водяного, Славного та Павлополя.

Читайте також: Біля позицій сил АТО розбився дрон-”смертник” бойовиків

На Луганському напрямку з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор відкривав вогонь по українських опорних пунктах під Луганським.

Унаслідок ворожих обстрілів один захисник України отримав поранення. Українського воїна доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-