ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень у Донецькій області

ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень у Донецькій області

Укрінформ
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за добу зафіксували зменшень кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області.

Про це йдеться у звіті місії за 3 квітня.

"СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області і аналогічний рівень таких порушень у Луганській області порівняно з попереднім звітним періодом", - йдеться у звіті.

Читайте також: Великодня “тиша”: бойовики гатили з грантометів під Авдіївкою й Водяним

У Донецькій області СММ зафіксувала 40 вибухів. СММ зафіксувала порушення режиму припинення вогню за межами ділянки розведення в районі Станиці Луганської.

"У Луганській області Місія констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню (в тому числі 2 вибуху), що й за попередній звітний період, коли були зафіксовані 3 вибуху", - повідомляє ОБСЄ.

Читайте також: Штаб: бойовики били з мінометів під Опитним і Луганським, поранений боєць

Неподалік від Старогнатовки, СММ вперше зафіксувала протитанкові міни, а також озброєння, розміщене в порушення ліній відведення біля Анадоля.

"СММ продовжувала сприяти забезпеченню доступу і проїзду працівників до і від Донецької фільтрувальної станції, а також проведення ремонтних робіт на Петровській водонасосної станції близько Артема і на водогоні біля Зайцево", - йдеться у звіті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-