На Донбасі почало діяти

На Донбасі почало діяти "Великоднє перемир’я"

Укрінформ
З опівночі п'ятниці, 30 березня, у зоні бойових дій на Донбасі почав діяти режим припинення вогню на період Великодніх свят - так зване Великоднє перемир’я, про яке раніше домовилась Тристороння контактна група у Мінську.

Як наголошує прес-центр штабу АТО, Збройні сили України готові до встановлення та дотримання режиму припинення вогню на період Великодніх свят.

"Підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, неухильно дотримуючись Мінських домовленостей, готові забезпечити виконання умов щодо підтримання всеосяжного, сталого і необмеженого припиненню вогню, починаючи з 30 березня 2018 року о 00:01 (за київським часом) по всій лінії розмежування сторін", - заявили у штабі.

Читайте також: "Тиша" на Донбасі: 57 обстрілів, бойовики гатили з БМП по захисниках Павлополя

Прес-центр штабу АТО нагадує, що всі домовленості стосовно припинення вогню силами АТО дотримувалися неухильно. "Водночас, виключно у разі загрози життю та здоров’ю цивільного населення, особового складу підрозділів ЗС України, здійснення інших провокаційних дій бойовиками окупаційної адміністрації Російської Федерації, Збройні сили України готові негайно реагувати у відповідь", - підкреслили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-