"Водка, сєпар, дві гранати": в штабі АТО розповіли про інцидент у бойовиків

Укрінформ
П’яний бойовик на Донбасі вистрелив у свого командира, після чого схопив дві гранати та зірвав із них запобіжні кільця.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Там уточнили, що за перебування бойовика під час нічної варти у стані алкогольного сп’яніння його командир влаштував терористові "виховну бесіду".

"Та виховний процес на користь бойовику не пішов: той кричав, погрожував і навіть стрільнув у бік командира. Командир влучності підлеглого не оцінив, та, нагородивши останнього кількома стусанами, наказав роззброїти й кинути його до бліндажа", – мовиться у повідомленні штабу АТО.

Читайте також: Перемир'я на Донбасі: за день - жодного ворожого обстрілу

Після цього бойовик схопив дві бойові гранати, що були у бліндажі. Зірвавши запобіжні кільця, терорист роззброїв товаришів по службі, прихопив із собою зброю і пішов геть: "Та далеко відійти так і не зміг: за кілька кроків п’яний "рембо" звалився у сніг, накривши тілом двійко гранат".

"Бойовикам було боязно підходити. Та за годину "вибухонебезпечне тіло" таки розмінували, роззброїли й перенесли до кімнати командира, де залишили тверезіти до ранку", – додали у штабі АТО.

Читайте також: Бойовики на Донбасі підірвалися на своїй гранаті - розвідка

За даними української розвідки, про інцидент бойовики "на верх" не доповідали. Порадившись зі старшим офіцером штабу другого армійського корпусу, що перебував у частині із перевіркою, бойовики вирішили приховати подію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-