"Фантом" не пропустив на окупований Донбас контактні лінзи на 90 тисяч

Фото
Укрінформ
У Донецькій області через КПВВ "Новотроїцьке" намагалися вивезти до тимчасово непідконтрольної території "ДНР" товари медичного призначення більш як на 90 тис. грн.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

"Донеччина: співробітники "Фантому" попередили спробу вивезення до непідконтрольної території товарів медичного призначення на понад 90 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що під час огляду на КПВВ "Новотроїцьке" автомобіля Renault Megane під керуванням мешканця м. Донецьк, було виявлено контактні лінзи орієнтовною вартістю 91,5 тис. грн, які чоловік намагався перевезти до "ДНР".

Складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.204-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення Порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції), товарно-матеріальні цінності вилучено.

Читайте також: «Фантом» виявив схованку боєприпасів у зоні проведення АТО

Як повідомляв Укрінформ, на КПВВ "Новотроїцьке" 11 березня співробітники прикордонного відомства спільно із працівниками фіскальної служби виявили під заднім пасажирським сидінням в автомобілі Toyota велику партію медикаментів майже 150 найменувань на загальну суму близько 220 тисяч гривень.

За словами водія та пасажира авто, медикаменти були призначені для однієї з лікарень у Донецьку, в якій перебувають бойовики, оскільки ліків у поліклініках на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областях не вистачає.

Фото: ДФС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-