АТО: бойовики продовжують обстріли із забороненої зброї

АТО: бойовики продовжують обстріли із забороненої зброї

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська на Донбасі у неділю, 4 березня, здійснювали обстріли з озброєння, яке мало бути відведеним від лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Від початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська продовжили обстріли опорних пунктів із озброєння, яке давно мало бути відведеним від лінії розмежування... Загалом від початку доби загарбники здійснили 4 обстріли наших укріплень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стала приморська ділянка оборони ЗСУ. Поблизу Павлополя незаконні збройні формування неодноразово вели вогонь зі 120 мм мінометів, озброєння танка, БМП та стрілецької зброї, а неподалік Широкиного застосували важкі міномети. Також зі 120 мм мінометів бойовики вели вогонь у передмісті Мар’їнки.

Читайте також: Бойовики готують провокації в ОРДЛО перед "тишею" - розвідка

"Унаслідок ворожого вогню ніхто з українських військовослужбовців не постраждав", - поінформували у штабі.

При цьому наголошується, що підрозділи Збройних сил України готові до забезпечення виконання всіх заходів щодо запровадження та підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін у районі проведення АТО.

Як повідомлялося, раніше Тристороння контактна група та інші підписанти Мінських угод  досягнули домовленості про поновлення режиму припинення вогню, що, як очікується, набуде чинності з 00:01 5 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-