У контрольних пунктах у зоні АТО застрягли у чергах 300 авто

У контрольних пунктах у зоні АТО застрягли у чергах 300 авто

Укрінформ
У п`ятницю зранку в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО очікують 300 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: "Майорське" – 20/70; "Мар’їнка" – 40/20; "Новотроїцьке" – 50/60; "Гнутове" – 20/20", - йдеться у повідомленні.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 21,4 тисячі осіб та 3 тисячі транспортних засобів.

Читайте також: У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 225 авто

Крім того, через КПВВ "Новотроїцьке" прослідував вантажний автомобіль представництва управління верховного комісара ООН у справах біженців з понад 10 тоннами гігієнічних наборів.

Як повідомлялося, з 1 березня всі контрольні пункти в`їзду-виїзду на лінії розмежування переходять на весняний період роботи, через що встановлюється новий графік. Зокрема, контрольно-пропускні операції осіб та транспортних засобів здійснюватимуться щоденно з 07.00 до 18.30. Таким чином, час роботи КПВВ збільшується - у зимовий період контрольні пункти працювали з 8.00 до 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-